Циганската карта на Атака

3
55

Всички партии залагат на циганските гласове.
Само Атака залага на циганската карта.

Съобщение от пресцентъра на кандидата за президент от партия АТАКА Волен Сидеров
Дивашкото убииство на българин от страна на престъпния цигански клан Рашкови подтвърждава истините, които съм казвал през последните 15 години. Всички правителства досега, включително и днешното, не само си затваряха очите пред циганската престъпност, но я подпомагаха с липсата на реакция – полицейска, прокурорска и съдебна. Правителството на ГЕРБ и министерството на вътрешните работи продължи тази политика на толериране на цигански престъпления. Голяма част от българите са подложени на етнически геноцид по села и градове от върлуващи цигански банди. Вместо да ги санкционира и вкарва в затвора днешното правителство, както и всички досегашно, слага политически чадър над тази престъпност защото използват циганските гласове по изборите. Единствената политическа партия, подчертавам единствената, която не е купувала цигански гласове е АТАКА.
Във връзка с убииството в село Катуница, настояваме категорично пред вътрешния министър Цветанов да уволни незабавно директора на РДВР Пловдив Тодор Чонов за престъпното му бездействие. РДВР Пловдив е било сигнализирано приживе от 19 годишния Ангел Петров , че той е бил заплашен със смърт от клана Рашкови. Вместо да се намеси и предотврати отнемането на един млад човешки живот Тодор Чонов и неговите служители са бездействали. Това убииство лежи на неговата съвест. Ако Цветанов не уволни незабавно комисар Чонов ще докаже, че също отваря чадър над циганската престъпност, така както и над ислямската. Призовавам, също така, Цветан Цветанов незабавно да напусне поста си на щеф на предизборни щаб на ГЕРБ и да се заеме с пряката си функция на вътрешен министър.
Призовавам председателката на парламента Цецка Цачева да свика извънредно заседание в понеделник 26 септември, във връзка със зловещото убийство и мерките за сигурност по тази тема.
Призовавам, също така, президента на републиката да свика в понеделник 26 септември консултативен съвет за национална сигурност по темата “Циганската престъпност като заплаха за бъгарския етнос и националната сигурност“.
Призовавам в понеделник вечерта от 19 часа в зала „Запад“, в сградата на българския парламент опонентите си Плевнелиев, Калфин и Кунева, и всички национални медии на диспут по темата „Циганската престъпност – опасност за българската държава“. Нека българските избиратели да чуят тяхното мнение по въпроса. Моето те го знаят.
Призовавам всички структури и симпатизанти на АТАКА на протест в понеделник от 12 часа пред областните дирекции на МВР под надслов „Стига престъпно бездействие срещу наглата циганска престъпност“.
24 септември 2011г.
Гр. Козлодуй

Поръчай книгата Труден Бог
предишна писаницаNASA Images Offer Views of Apollo Landing Sites
следваща писаницаПсихология на властта и робите
Труден
Роден: да, в Белене (Плевенско) | Местожителство: Зорница/Смолянско | Възраст: неузряла | Женен: щастливо за Анелия Енчева | Деца: Денислав и Надежда | Тъмно минало: комсомолски секретар, две сбивания | Светло бъдеще: закъснява
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
3 коментара
най-стари
най-нови най-гласувани
Мнения в полето
Виж всички коментари
Petkov Pemaro
Petkov Pemaro
25.09.2011 4:20

Циганите  не бива да се мразят.. Трябва да се мрази само циганията!.. 🙂

Ogi Stoyanov
Ogi Stoyanov
28.09.2011 15:48

Мъдър незнам, но е прав…