БСП и ДПС отново в коалиция

0

ИнтернационализъмСлед проведените избори за Евро-парламент се носят слухове, че БСП и ДПС ще се обединят след парламентарните избори, за да създадат „здрава интернационална“ опозиция на БОРЧЕСКАТА партия ГЕРБ.
Както е видно от публикуваната снимка, идеята намира интернационална поддръжка сред ислямските интернационалисти в България.

Не е ясно как АТАКА ще се впише в новото политическо разпределение със своите близо 12%, които могат да нарастнат на поне 15%, ако избирателната активност се качи от 38.9 на 38.10 (Математиците на АТАКА с в трескаво изчисление)

НДСВ (7.96%) и СИНИТЕ (7.95%) вече са се наежили един срещу друг в борбата за голямото крило на бъдещата коалиция. БСП-ДПС (Интернационална) ги успокоява, че нищо не се е променило и всичко ще си е по старому, но ако някоя партия много желае, може да се примъкне към ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА коалиция.
Така ЧИСТИТЕ Българи на Атака, Испанските Българи на НДСВ, Турските Българи на ДПС и СТАРИТЕ Българи на БСП ще имат България за ВИНАГИ.

Споделете, ако ви е харесало
предишна писаницаДа помогнем на Радо
следваща писаницаПоздравления, Труден…
Роден: да, в Белене (Плевенско) | Местожителство: Йоханесбург/ЮАР | Възраст: неузряла | Женен: щастливо за Анелия Енчева | Деца: Денислав и Надежда | Тъмно минало: комсомолски секретар, две сбивания | Светло бъдеще: закъснява

Оставете Мнение

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Запиши се за отговори  
Уведоми ме за