Да помогнем на Радо

10
44

Да помогнем на РадоПрепечатано от Facebook

Само един месец остава до крайния срок, в който можем да помогнем на Радо. С всеки sms даваме по още една минута или ден, правото на любов и радост, правото на бъдеще и щастие. Правото на живот.

Преди 11 месеца Радо претърпява инцидент и губи способността си да ходи както и част от черепа си. Докторите са категорични – за да живее на главата му трябва да бъде поставено титаниево покритие в рамките на 1 година след инцидента.
Радо, е син на самотна майка и това е единственият човек, на който би могъл да разчита.

Парите са 10 000 лв, от които са събрани само няколко стотин лева, въпреки че случая е оповестен от „Часа на Милен Цветков” преди около 2 месеца и ,че официално участва в кампанията на DMS. Но поради факта, че Радо е на 30 години, някак не може да разчувства хората, които са свикнали да даряват обикновено на деца.

Времето на това момче изтича – СПАСЕНИЕТО един SMS с текст DMS RADO на номер 17 777.
Това ще ви струва само 1,20 лв.
Ако поканите приятелите си в тази група ще помогнете тройно повече!!!
Досегашната кампания на DMS е събрала едва 58 sms – а.
Ако имате възможност за по големи суми изпращайте пари по сметката на Радо. Благодаря за посещението, вярвам, че във вашите сърца има място за Радо.
Помогнете му и бъдете щастливи и горди с това, че сте спасили живот !!!

За повече информация посетете сайтовете http://save-rado.com/
http://www.dmsbg.com/

банкова сметка
IBAN BG12CECB97901022973801
BIC CECBBGSF

Skype на Радослав Георгиев: xuligan4e

[Обновена информация]

Благодарение на отзивчивостта и доброто сърце на хиляди Българи, парите са събрани.
Сега остава да се надяваме на успешния изход на операцията.

Поръчай книгата Труден Бог
предишна писаницаПриказка за Градината (6) – за изсмивача
следваща писаницаБСП и ДПС отново в коалиция
Труден
Роден: да, в Белене (Плевенско) | Местожителство: Зорница/Смолянско | Възраст: неузряла | Женен: щастливо за Анелия Енчева | Деца: Денислав и Надежда | Тъмно минало: комсомолски секретар, две сбивания | Светло бъдеще: закъснява
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
10 коментара
най-стари
най-нови най-гласувани
Мнения в полето
Виж всички коментари
divib
divib
05.06.2009 23:27

Не може ли да се свържат с тези от Vip Brother? Иначе не знам. Трябва да се пише по разни медии. Навсякъде, на господарите, на здравей България, на кафе. По bbt има предавания, които биха проявили интерес. Всички видове новини по всички телевизии. Може би и на вестници. И мисля, че е по-добре не по-мейл, а по-телефон. И телефони и мейли ще намерите из нета. Успех!

divib
divib
05.06.2009 23:45

МНОГО ВАЖНО! Пиши тук. Това е форума на БГ-мама (благотворителната част). Важно е да пише, човек, който има някаква връзка със семейството, дори и самия Радо ако може! Пишете редовно и информирайте за състоянието на сметката ако е възможно. От там могат да вдигнат голям шум. Задължително е да се опита. Пусни линк и към видеото от Часът на Милен Цветков. Трябва да се вдигне шум. Когато говорите с медии – Намекнете за бавността на съдебната система, на това,че болницата не го е обещитила, на това, че застраховката гражданска отговорност не е помогнала. Покажете, че случая е значим на много… Прочети нататък »

divib
divib
08.06.2009 23:18

Браво! Събрахте парите! Да се молим Бог да го преведе и през операцията!

divib
divib
10.06.2009 18:10

Здравей,
Момичето, което е създало facebook групата за Радо, каза, че ще остави групата, за да я използва за помощ на други хора. Виж дали този случай ще я заинтересува. Тя да прецени дали го обяви, защото може би групата има нужда да отдъхне преди да се захване със следващата мисия.

divib
divib
10.06.2009 21:09

Знам, че не си. Създател на групата е Ралица. Аз обаче нямам регистрация във Facebook и просто те използвам – ако може да й изпратиш линка или да го постнеш в групата.

Много съм щастлива и горда да споделя това, благодаря на всички ви за подкрепата и желанието да помогнете, ще оставя тази група тъй като смятам да я използвам и за други болни хора

– това е нейн цитат от тук. Просто реших, да ти го подхвърля като идея, а пък ти на нея. Извинявай, ако те затруднявам!

divib
divib
10.06.2009 21:45

Благодаря! В смисъл … и аз не знам какво трябва да секаже в такъв случай … Дано групата пак сработи, въпреки че тук сумата е много по-голяма, поне може да се укори процеса по набирането.