Пламен Бобоков и Бойко Борисов, жертви на Мата Хари

0
347

Пламен Бобоков върви по стъпките на Бойко Борисов.

Малко по-надолу ще стигна до идеята от заглавието на тази писаница и стъпките на Пламен Бобоков, но искам първо да започна със съвместното интервю на братя Бобокови пред БТВ.

„Човекът, който е организирал цялата интрига, този, който всички познават като прекрасен актьор в последните 10 години управление, той е поне за 10 „Оскара” за главна мъжка роля, този човек е Борисов. Всички знаят. Той сега се опитва да се изживява като режисьор.“ (Пламен Бобоков)

„Мисля, че Пеевски само се е опитвал да се възползва, той е такъв, той хваща момента. Видял е, че Борисов е тръгнал нещо да прави срещу нас и е решил в последния момент да се възползва“ (Пламен Бобоков)

„Аз не мога да вляза в главата на този човек (бел. р. Бойко Борисов). Както казах – там е патология, там трябва да се намесят хора, специалисти, експерти“ (Пламен Бобоков)

След омърсеното си име, след шест месеца в ареста, и след натрупания гняв от изживяното там, Пламен Бобоков разказва своята истина на България. Сигурно си е мислил, че по-лошо от това през което е минал не може да стане. Уви, за прокуратурата няма невъзможни неща и още на другия ден го доказа.

Пламен Бобоков бе обвинен за притежанието на 48 железни върхове на стрели и две на копие, намерени при обиск в Русе.

Някои пак ще кажат, че прокуратурата отново действа като бухалка на Пеевски и Бойко Борисов.
Не знам. Светът е пълен с корумпирани политици и прокурори, та нормално е конспиративни теории да дебнат отвсякъде.

Ето ги и остриетата на обвинението:

Остриетата на обвинението
Остриетата на обвинението срещу Пламен Бобоков

Поразрових се из Интернет да открия цената на този вид археологическа ценност и бях изключително изненадан да открия, че такива „скъпи“ находки се продават в etsy.com за има няма $10.00 парчето.

Ако Иван Гешев се поразрови в Google за antique arrowheads for sale ще намери стотици обяви за продажба на антични остриета от стрели.

И тук се връщам на идеята си от заглавието на тази писаница: господин Пламен Бобоков има рядката възможност да се възползва от прецедента с  онова чекмедже, което една „Мата Хари“ спретна за да натопи г-н Борисов.

Аз съм убеден, и господин Бобоков може да убеди и прокуратурата, че някоя жена, пред която той е безсилен, е купила тези остриета от Etsy и ги е подхвърлила в неговата къща, за да го натопи.
Нали самият Бойко Борисов разказа на немците за пазара за компромати в България. А ние и Гешев вярваме на г-н Борисов, нали.

Сигурен съм, че щом Иван Гешев е повярвал на Бойко Борисов ще повярва и на Пламен Бобоков.

Защото много по-лесно е да бъдат купени тези стрели за няколко стотин долара, отколкото да се намерят половин милион Евро, няколко кюлчета злато и един пистолет, да се внесат през охраната в резиденцията на министър председателя, да се „аранжират“, да се снимат и след това да се изнесат незабелязано отново през охраната.

И като споменах за охраната,

чудя се, не е ли противозаконно да заповядаш на охранителните органи да не проверяват влизащите и излизащите от държавна резиденция?
Ами ако този човек, или тази Мата Хари внесат подслушвателно устройство или недай Боже взривно устройство с големината на половин милион Евро в пачки? Човек за пари какво ли не прави.
Вярно, Бойко Борисов има мъжки нужди, ама държавата има нужда от сигурност.
Или не…

Поръчай книгата Труден Бог
предишна писаницаБългарите в чужбина и българите в България
следваща писаницаВреме е за нова почивка от Facebook
Труден
Роден: да, в Белене (Плевенско) | Местожителство: Зорница/Смолянско | Възраст: неузряла | Женен: щастливо за Анелия Енчева | Деца: Денислав и Надежда | Тъмно минало: комсомолски секретар, две сбивания | Светло бъдеще: закъснява
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
0 коментара
Мнения в полето
Виж всички коментари