Борисов заяви, че се надява Желева да не настоява за напускането на поста външен министър, тъй като това би значело, че „комплотът срещу нея много й е повлиял“.
Дневник

Не може ли да се сети бат’ Бойко, че „комплотът“ сигурно е повлиял на онези, пред които Румяна Желева ще ни представя като външен министър.
И значи ли, че Румето не става за Европейския Съюз, но си е много добра за България?
Не ползваме ли вече европейски стандарти в Българската политика?


Труден

Роден: да, в Белене (Плевенско) | Местожителство: Зорница/Смолянско | Възраст: неузряла | Женен: щастливо за Анелия Енчева | Деца: Денислав и Надежда | Тъмно минало: комсомолски секретар, две сбивания | Светло бъдеще: закъснява

Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
5 коментара
най-стари
най-нови най-гласувани
Мнения в полето
Виж всички коментари
Стефан
Стефан
23.01.2010 13:02

Тук следва да завържем дискусия за това по какви начини се формира оценката „добро“ или „лошо“ в съзнанията на хората. Очевидно даже авторитетите в Европейския парламент не са на едно мнение по въпроса – някои от тях дават положителна оценка на Желева, други отрицателна. Как сега да решим кои авторитети са прави и кои грешат? А от това решение следва на едните или на другите да им понижим с няколко пункта „авторитетността“.

Стефан
Стефан
Отговор на  Стефан
01.02.2010 23:08

„Стефане, в политиката добро и лошо се определя с гласуване.“
В политиката може да е както си иска, но в природата оценката се оформя в зависимост от резултатите от работата.

„И как можем да защитаваме нещо, за което знаем, че не е най-доброто, което имаме?“
Ти някога играл ли си белот? А случвало ли ти се е да избиваш вале с асо, за да си реализираш девятката след това. Хайде сега, обясни защо не си играл най-добрата карта която си имал.

5
0
Споделете своето мнениеx