Време е за нова почивка от Facebook

1
417
Време е за почивка от Facebook
Време е за почивка от Facebook

Днес си спомних за прекрасния един месец преди две години, когато реших да не ползвам Facebook за един месец. И си спомням, че в края на месеца бях с толкова избистрен ум и свобода на мисълта, че никога не бих допуснал глупавите повторения на „че“ и „един месец“, като в тези две изречения.

Та днес се замислих, колко хубаво би било да си почина известно време от суетата на социалната медия и от вниманието на добрите си приятели там. Няма да си давам срок, защото не искам да ви карам да ме чакате с нетърпение. Но не се безпокойте, защото сега ще имам повече време за този мой блог, и ако реша да драсна някоя писаница, обещавам непременно да ви я споделя на стената си, където ще имате възможност да коментирате, без да чакате моето одобрение или неодобрение, изразено с любимите ни „емотикони“.

Сигурен съм, че някой от вас ще ми звънне да ме предупреди за края на света, да ме информира за първото ваксинно чипиране или за оставката на Бойко Борисов. Но може да ми звъннете просто ей така, да се чуем и да ви кажа колко ви обичам. Вие също може да ми го кажете. А до тогава, бъдете здрави, щастливи и по-тихи отвътре.
Току виж сте чули нещо, което никой няма да ви го каже във Facebook.

Поръчай книгата Труден Бог
предишна писаницаПламен Бобоков и Бойко Борисов, жертви на Мата Хари
следваща писаницаСветът оглупява от горе надолу
Труден
Роден: да, в Белене (Плевенско) | Местожителство: Зорница/Смолянско | Възраст: неузряла | Женен: щастливо за Анелия Енчева | Деца: Денислав и Надежда | Тъмно минало: комсомолски секретар, две сбивания | Светло бъдеще: закъснява
Запиши се за отговори
Уведоми ме за
guest
1 коментар
най-стари
най-нови най-гласувани
Мнения в полето
Виж всички коментари
Илиев
03.11.2021 14:01

╰┈➤ Чудесно е да не ползваме социалките! Само ни пилеят времето!

Last edited 2 години by Илиев