Proto-Homo Sapiens – новият „праведник“

37

Човек се променя.
На ръст, ум и душевност.
Ако промените в животинското (и човешкото) ДНК могат да се видят като еволюция, то промените в душевността, морала и интелекта на човечеството не винаги имат положителен знак, макар че често незаслужено му се поставя такъв.

Човечеството оглупява и деградира морално и интелектуално.

Това са "различни" човеци
Това са „различни“ човеци

Това в ляво са човеци. Но те не са като повечето от вас. Те са РАЗЛИЧНИ.
Защото на тях им е позволено онова, което на вас ОБИКНОВЕНИТЕ и не „различни“ хора не ви е позволено.
Нещо повече, те могат да се показват такива, на специално уредени за целта показни мероприятия, като ГЕЙ парада, който ще се състои тази събота в София.

Обинковените нямат тези права.
Ако обикновен човек се покаже и се държи така, ще бъде затворен, глобен и изпратен на обществено полезен труд.
РАЗЛИЧНИТЕ обаче, имат правото да си организират парад, и на него да покажат онова, което е забранено за обикновените.

Най-големият парадокс на демокрацията е, че много често правото на малцинството е за сметка на мнозинството.
Не трябва обаче да забравяме, че докато може да се прави компромис с правата, компромисът с интересите на обществото е фатален.

Гей парад на "различни" човеци
Гей парад на „различни“ човеци

Не се ли питате, защо нудизмът е забранен на обществени места?
Човешкото тяло е красиво.
Няма нищо срамно в него.
Било е обект на хиляди гениални творения на изкуството.
Защо не можем да ходим голи по улиците.
Защо дискриминираме нудистите?
Защо те не могат да се появят на улицата като тези РАЗЛИЧНИ човеци от снимката?

Сексуалният акт е нещо красиво.
Запечатан в множество произведения на изкуството.
Изразява любов, близост, зачатие на живота, две в едно.
Защо сексът е забранен на публични места?

Има много въпроси, които са недубни и смущаващи човешката логика, морал и ценности.
Ще ви ги спестя, не защото са неморални, а защото не всичко морално може да бъде публично.

Моралът не е в делата ни (акта), а в отношението, което поставяме в делата си.
Морално е един мъж и жена да се любят в леглото, но е неморално да се ебат.
Сексът е морален и необходим, но е неморално да се упражнява на публични места.
Порното не е морално любене, а животински нагон и лъст.

Не всичко красиво може да се постави в думи или да се покаже на витрина.
В много случаи показността е вредна.

Чета днес в различни блогове за предстоящия гей парад (Гей Прайд) в София.
Все известни блогъри, за някои от които смело мога да кажа, оформят общественото мнение, че дори го и променят.
Комитата обсъжда моралните и интелектуални качества на противниците на събитието, Градинко сравнява сватбата на братовчедка си със зрелището от горните две снимки (!), а Димитър Димитров вижда политическа слабост и безхарактерност в политиците, неодобряващи гей парада.

Когато се стигне до противниците на хомосексуализма, неминуемо се стига до Библията и религиозната промитост на НЕразличните.
В една скорошна моя писаница се опитах да обясня защо „Бог мисли различно“ от „различните“.

Защото хомосексуализмът, като отклонение върху естествения човешки нагон има опасно деморализиращо влияние върху обществото.
Как?
Човешката сексуалност е поставена на везните на двуполовостта, където женското уравновесява мъжкото.
Мъжът има по-агресивно изразен сексуален нагон, който се уравновесява от женската умереност и либидо, което се нуждае от по фини методи за сексуално предразполагане.

При хомосексуалистите липсва равновесието на двуполовостта.
Сексуалният нагон и при двамата е агресивен и е естествено да бъде агресивно присъстващ в обществото.

Содом и Гомор не са измислени градове, и онова, което се е случило в тях не е резултат от „възвишения морал“ на РАЗЛИЧНИТЕ и съгласните с тях, а е естествен резултат от неразбирането и неспазването на простичкото правило – не нарушавай равновесието.

Моралът е най-важната колона в поддържането на конструкцията на едно общество и цивилизация.
Едва след него идват икономиката и политиката.
Моралът обаче не е демократически популизъм.
Той има строги правила, дисциплина и отговорности.

Обичай човека, ако и да е убиец, но не обичай убийството.
Обичай човека, ако и да е крадец, но не обичай кражбата.
Обичай човека, ако и да е клеветник, но не обичай клеветата.
Обичай човека, ако и да е хомосексуалист, но не обичай хомосексуализма.

Виждате ли невидимата нишка в морала?

Ние даваме права на убийците и ги третираме като хора равни на всички останали, но не се съгласяваме с убийството, защото то вреди на обществото.
Нямаме причина морално да легализираме хомосексуалността само защото по закон и морал третираме хомосексуалните като равни с нас.
Моралното му легализиране пуска в публичното пространство показна сексуалност.
Това ще промени културата ни, модата ни, манталитета ни, морала ни и накрая обществото ни.

Ще ни промени в „праведници“, които не познават разликата между любя и еба.

37
Оставете Мнение

avatar
7 Коментари
30 Отговори на коментари
0 Следящи разговора
 
Най-гласуван коментар
Гореща нишка от коментари
11 Автори на коментари
смехуркоTrudenсмехуркоBearсмехурко Скорошни автори на коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

  Запиши се за отговори  
най-нови най-стари най-гласувани
Уведоми ме за
netko
Гост
netko

И какво предлагаш? Пускаме хайки, които в мобилни лаборатории решават, кой е гей и кой не е, хващаме ги, затваряме ги в гето? Или направо газови камери? Ама тогава пък как разбираме кой е гей и кой не е? А с бисексуалните какво ще правим? Ако някой само веднъж от любопитсво е правил гей секс, но не му е харесало, какво ще го правим? Ами ако някой се усеща като гей, постоянно си мисли за красиви тела от своя пол, но заради тези мобилни лаборатории никога не се е осмелил да изрази усещанията си? Да го затворим ли и него?… Прочети нататък »

pierrot
Гост

Публикацията ти …..е меко казано много силна, както Майк Рам се изрази! За първи път попадам на блога ти, но съм сигурен, че няма да е за последен.

Bear
Гост
Bear

Според мен промяната не е лошо нещо… ако някакви хора не се бяха борили за промяна на статуквото… (по-добре да не навлизам в тази тема, но да кажем представете си, че никой не беше възстанал срещу инквизицията или нацизма???) Аз лично изпитвам силен неприязън към хомосексуализма, но не и към самите хомусексуалисти и към техните прояви… (стига да не ми налитат на мен директно 🙂 ) Като се замислиш преди 15 години нямаше нито един музикален клип в който да се показва и грам гола плът… сега… (но понеже голата плът е предимно женска… малцина протестират)… Та … нека бъдем… Прочети нататък »

pierrot
Гост

Позволи ми да не се съглася с теб. (Надявам се, че не е проблем, че се обръщам на „ти“. )
Да бъдем си мълчим за нещо, което не приемаме, не е толерантност. Толерантността според мен е да се възприемат чужди нас поведенчески модели, които обаче не ни се натрапват. Как може някой да ми натрапва чрез парад това, че е хомусексуален и да очаква да съм толерантен? Аз не парадирам, че съм нормален, нали? Хомусексуализъм…това е доста широк спектър от проблеми днес и продукт на навлизането в критическата на демокрацията.

Bear
Гост
Bear

Позволявам да не се съгласиш ако и ти позволиш аз да не се съглася с теб 😉 Хомосексуализма не е продукт на демокрацията а се „практикува“ от древни времена (древния Рим, остров Лесбос и т.н. надявам се че не отричаш, че лесбиството е хомосексуализъм (към който сме доста по-толерантни)) Дори и сред животните има много прояви на хомосексуализъм. (по въпроса за парадирането… можеби не точно паради, но и в древни времена не са го правили скришно) така че … остави демокрацията на спокойствие. Дай сега да видим … другата страна … да кажем… дали хомосексуализма е проблем… ми … надали… Прочети нататък »

Bear
Гост
Bear

Дълго мислих дали и как да отговоря… сигурно си прав че се отклонявам от основната теза, все още не съм сигурен че схванах „поставения от теб акцент“ и за това ако пак излеза от него ме извини и ме „върни“. Акцентът(тите) който аз искам да противопоставя на твоя пост е: -Няма нищо лошо в гей парада, и с него хомосексуалистите НЕ искат да прввърнат нормалните в обратни, а се борят за признание че ги има и че имат право да правят това което искат (не непременно на публично място) -Промяната на културата/морала не е непременно лошо нещо -Снимката която си… Прочети нататък »

смехурко
Гост
смехурко

*Содом и Гомор не са измислени градове, и онова, което се е случило в тях не е резултат от “възвишения морал” на РАЗЛИЧНИТЕ*

Какво точно е станало в Содом и Гомор, което да има връзка със темата за общественото отношение към конституционното право на група хора да си изразят мнението публично?

Ангел Грънчаров
Гост
Ангел Грънчаров

Авторът кара от десет дерета вода, и увърта до насита, само и само да създаде впечатлението, че е заздравил една незащитима теза: че понеже лично той изпитва емоция на неприязън към хомосексуалните, то на това основание има пълното право да им припише всички смъртни грехове и дори още повече от това, да ги съди, а пък ако имаше начин, директно да ги праща на кладата. Такива като него просто са си сбъркали професията; с тоя темперамент и с тая яростна непримиримост би следвало работят в Светата Инквизиция, отдел „Сексуални престъпления“ и също отдел „Правилно идеологическо, сексуално и нравствено възпитание“. Колко… Прочети нататък »

Petervasilev
Гост
Petervasilev

Много силна статия. Аз съм ЗА свободата на избор на гейовете – имат право да бъдат такива, каквито искат, но категорично не смятам, че трябва да ни натрапват това тяхно право чрез паради.

В крайна сметка да сте видяли хетеросексуалните да правят паради заради това, че са хетеросексуални???!!???! Пълна безсмислица. Те просто са си такива.

Ако хомосексуалистите искат да бъдат приети за равноправни, трябва да спрат самите те да поставят граница между себе си и останалите. Просто да си живеят живота, без да парадират с това.